Beauty Foot and Skin | Verwijderen Huidoneffenheden
Verwijderen Huidoneffenheden
Verwijderen Huidoneffenheden
19558
page-template-default,page,page-id-19558,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Verwijderen Huidoneffenheden

Verwijderen huidoneffenheden:

Bij het ouder worden kunnen op de huid ontsierende wratjes, bobbeltjes en andere oneffenheden ontstaan. Vaak zitten ze op zichtbare plaatsen, waardoor ze storend voor u kunnen zijn. Ook kunnen ze jeuken of irriteren. De plekjes zijn meestal onschuldig en kunnen eenvoudig verwijderd worden. Uiteraard zó dat er geen ontsierend litteken of een verkleuring van de huid overblijft.

Is er onduidelijkheid over de aard van de oneffenheid? Dan wordt u doorverwezen naar uw huisarts of dermatoloog.

Om welke huidoneffenheden gaat het?

Hoe kunnen ze behandeld worden?

Huidoneffenheden kunnen op verschillende manieren snel en makkelijk verwijderd worden. De manier waarop is afhankelijk van het soort oneffenheid.

Elektrocoagulatie
Bij elektrocoagulatie wordt het te verwijderen plekje verhit. Het plekje verschrompelt en valt na enkele dagen van de huid. Eventueel wordt de huid met een verdovende crème voorbehandeld. Na enkele weken is de huid weer helemaal hersteld.

Shave excisie (afschaven van de huid)
Bij een shave excisie wordt het plekje na oppervlakkige verdoving voorzichtig van de huid geschaafd. Er ontstaat een schaafwondje dat binnen enkele weken weer is genezen.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Enkele weken na de behandeling ziet de huid er weer mooi en glad uit. Om een mooi herstel van de huid te krijgen, adviseren wij u het behandelde gebied tot enkele weken na de behandeling te beschermen tegen de zon met zonbeschermingsfactor 40.

Verwijderen huidoneffenheden (Wratjes,Plekjes,en vlekjes)   45 min      €59,50

 

 

 

 

 

 

 

maxresdefault-jpg111