Beauty Foot and Skin | Lycon wax
Lycon wax
Lycon wax
18935
page-template-default,page,page-id-18935,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Lycon Wax

LYCON WAX

Down under in Australië is de wax van Lycon de ‘crème de la crème’ onder de harsen. Wereldwijd hebben de waxen van Lycon een welverdiende reputatie en worden ze gebruik in meer dan 43 landen over de hele wereld door de allerbeste spa’s en schoonheidssalons. LYCON wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen. (1mm!!)LyconWax1

LYCON wax heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en is de Crème de la Crème op het gebied van wax. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 43 landen,  gebruikt in het top segment van schoonheidssalons. Bezocht door internationale modellen en beroemdheden.

Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld metaromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Het elite merk LYCON biedt keuze in Hot wax, Strip wax  en nabehandelingsproducten. De produkten zijn leverbaar in de heerlijkste kleuren en geuren!

Waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid