Beauty Foot and Skin | Huidverzorgingsadvies
Huidverzorgingsadvies
Huidverzorgingsadvies
19632
page-template-default,page,page-id-19632,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Huidverzorgingsadvies

Huidverzorgingsadvies:

Een droge huid, een gevoelige of onzuivere huid, eczeem of andere huidproblemen. Iedereen kan ermee te maken krijgen. Elk type huid vraagt om zijn eigen specifieke verzorging. Maar hoe verzorg je zo’n huid? Welke producten zijn geschikt voor mijn huid? Op deze vragen krijgt u een antwoord tijdens het huidadvies.

Wat houdt huidverzorgingsadvies precies in?

Allereerst doen we een huidtherapeutische inspectie van de huid. We bekijken de conditie van de huid, het huidtype en naar de oorzaak van de eventuele huidklachten.
Vervolgens krijgt u een persoonlijk huidverzorgingsadvies gericht op uw huid. Wat kunt u beter niet doen en wat juist wel? Vaak zijn het eenvoudige veranderingen in verzorging, waardoor de conditie van de huid verbetert.

Ook hoort u welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor uw huid. Een goed huidverzorgingsproduct bevat precies die werkzame stoffen die nodig zijn om uw huid in goede conditie te krijgen.

Wat is het resultaat?

Door een goede dagelijkse huidverzorging voelt uw huid beter aan en ziet uw huid er weer gezond uit. Bovendien weet u hoe u uw huid in goede conditie houdt.

NB Goede huidverzorgingsproducten hoeven niet duur te zijn. In reclames wordt veel onzin verteld. Bij ons krijgt u een eerlijk advies.