Beauty Foot and Skin | Beauty Foot and Skin | Huidoneffenheden
Een modern ingerichte salon waar u zich direct op uw gemak zult voelen voor een puur moment voor uzelf.
salon, pedicure, manicure, huidverbetering, wax, waxing, schoonheid, gezichtsbehandelingen, acne, maria Galland Paris
19599
page-template-default,page,page-id-19599,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden:

Huidoneffenheden zoals plekjes, vlekjes of wratjes zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Ze komen voor in het gezicht en op het lichaam. Zowel bij de lichte als de donkere huid. Meestal zijn ze onschuldig. Wel kunnen ze erg storend zijn.

Hoe ontstaan ze?

De ontstaanswijze is divers. Veelvuldige blootstelling aan de zon kan een rol spelen. Of familiaire aanleg. Maar soms is de oorzaak ook helemaal onbekend. Vaak is het een verschijnsel van de ouderwordende huid, zoals bij een ouderdomswratlevervlek, xanthelasma of talgklierhyperplasie. Ook jongvolwassenen kunnen last hebben van huidoneffenheden. Denk hierbij aan pigmentvlekkengerstekorrelssyringoma of steelwratten. Bij de oudere donkere huid is dermatosis papulosa nigra een veelvoorkomende goedaardige huidverandering.

Hoe kunnen ze behandeld worden?

De manier waarop we huidoneffenheden behandelen is afhankelijk van het soort plekje, vlekje of wratje. We kijken eerst goed naar de aard van het plekje. Als we zeker weten dat het een onschuldige huidverandering betreft, kunnen we het vaak op een eenvoudige manier verwijderen. Hierbij gebruiken we verschillende dermatologische technieken. Door onze uitgebreide dermatologische kennis en jarenlange ervaring bent u verzekerd van een volstrekt veilige behandeling met een mooi resultaat.

NB. Mocht er bij het eerste consult onduidelijkheid zijn over de aard van het plekje, dan adviseren wij vervolgens een bezoek aan uw huisarts.

 

 

 

 

 

 

 

maxresdefault-jpg111