Beauty Foot and Skin | Gevoelige huid
Gevoelige huid, Huidverbetering
Gevoelige huid, Huidverbetering, maria ngalland, nimue
19736
page-template-default,page,page-id-19736,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Gevoelige huid

Gevoelige huid:

Een probleemhuid is een huid die gevoelig is en snel geïrriteerd. De huid voelt prikkerig en trekkerig aan en vertoont snel rode vlekjes. Soms zijn er kleine onzuiverheden. De huid voelt niet prettig aan en ziet er onrustig uit. De klachten komen vaak voor op volwassen leeftijd, meestal bij vrouwen.

Hoe ontstaat het?

Elke huid is verschillend. Vaak ontstaat een probleemhuid door overgevoeligheid van de huid. De huid reageert wat gevoeliger op verzorgingsproducten, droge lucht, zonlicht, warmte, aanraking door kleding et cetera. Ook verandering in de hormoonhuishouding kan een probleemhuid tot gevolg hebben.

Hoe kan het worden behandeld?

Elke huid heeft zijn eigen specifieke verzorging nodig. Zeker wanneer de huid onrustig, gevoelig en snel geïrriteerd is. Door onderzoek naar de oorzaak van uw klachten (bijvoorbeeld gebruik van verkeerde verzorgingsproducten of te vaak wisselen van producten) en een goed huidverzorgingsadvies, nemen de klachten af en voelt u zich weer lekker in uw vel.