Beauty Foot and Skin | hyperpigmentatie
hyperpigmentatie
hyperpigmentatie
19618
page-template-default,page,page-id-19618,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Behandelingen hyperpigmentatie

Behandelingen Hyperpigmentatie:

Nimue 35% Glycolic Treatment

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

Nimue 7.5% TCA Treatment

Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Skin Resurfacing Complex: Hyperpigmented Skin

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.