Beauty Foot and Skin | Acne
Acne
Acne
19626
page-template-default,page,page-id-19626,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Acnetherapie

Acnetherapie:

Een ‘rustige’ huid, littekens voorkomen en je beter in je vel voelen. Drie van de doelen van acnetherapie. Omdat de behandeling onder andere afhangt van het type acne en de fase waarin deze zich bevindt, maken we een persoonlijk behandelplan.

Welke behandelmogelijkheden zijn er?

Verzorgingsadvies
Hoe ga je thuis om met je huid? Wat moet je vooral wél en vooral niet doen? Welke verzorgingsproducten met welke werkzame stoffen zijn geschikt voor jouw huid? Je krijgt diverse tips, afgestemd op jouw situatie.

Verwijdering van onzuiverheden
De onzuiverheden in de huid halen we handmatig weg. Zo kan voorkomen worden dat nieuwe ontstekingen ontstaan.

Peeling
Een peeling verwijdert de bovenste dode huidcellen en maakt daardoor de talgklieruitgang vrij en voorkomt verstopping.

Elektrocoagulatie

Door middel van elektrocoagulatie worden de plekjes verwijderd. Met een klein heet bolletje of stomp naaldje worden de plekjes oppervlakkig verbrand, waarna er een korstje ontstaat. Het korstje valt na enkele dagen van de huid. Er ontstaat dan een roze plekje dat na een paar weken – als de huid hersteld is – weer helemaal is verdwenen.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Behandeling en/of advies kan acne meestal niet helemaal doen verdwijnen. Wel kunnen we de klachten verminderen. Zo kunnen we verstopping van het talgklierkanaal voorkomen en het risico op littekens als gevolg van acne verminderen. Hierdoor gaat je huid er beter uitzien en voel je je weer lekkerder in je vel.

NB. Een goed huidverzorgingsproduct bevat de juiste werkzame stoffen passend bij het type acne en de fase waarin deze zich bevindt. Wij helpen je graag met een vakkundig advies.