Beauty Foot and Skin | Acne behandeling
Maak een afspraak
Acne
19768
page-template-default,page,page-id-19768,theme-nouveau,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Acne behandelingen

Acne behandelingen:

Nimue TCA Treatment   60min.

Tijdens deze behandeling wordt de krachtige TCA peeling gebruikt. De TCA peeling heeft een snelle werking en zorgt voor een diepe peeling van de dode cellen van de opperhuid. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.

89,-

Nimue Penta Salaic Peeling 60 min.

Deze behandeling is gericht op de onzuivere, acne huid. Door de salicylzuur die vetoplosbaar is en diep in de de porieen kan dringen. Daarnaast heeft salicylzuur een kalmerende en ontsmettende werking, perfect voor de onrustige acne-huid.

89,-

Bio- active Puryfing 60 min.

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere of vette huid. De huid wordt goed gereinigd en voor behandeld met een peeling, de vapozone en warme kompressen. Hierna worden er onzuiverheden verwijderd. Afsluitend met een zuiverend Nimue masker die unieke en helende eigenschappen heeft. Dit masker bevat o.a Kaolien dat het talg en onzuiverheden absorbeert en Tea Tree Oil wat een snelle genezing van de acne bevorderd.

65,-

 

 

hayoun-gezicht4411-e1449071087964-300x196